14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUniversitatea din Craiova isi asteapta bobocii

Universitatea din Craiova isi asteapta bobocii

Facultatea de Educatie Fizica si Sport scoate la concurs pentru anul universitar 2004-2005 pentru specializarea Educatie Fizica si Sport 60 de locuri la zi, la buget, si 70 de locuri cu taxa. Nota de admitere de admitere este data de proba practica de aptitudini motrice (eliminatorie) – 30 %, proba de maiestrie sportiva -30%, biologie -proba scrisa sistem grila – 30% si 10 % din media de la bacalaureat.

La sectia de Kinetoterapie sint 25 de locuri la buget si 50 de locuri cu taxa. Probele de concurs sint urmatoarele: proba practica de aptitudini motrice (eliminatorie)- 40%, biologie, proba scrisa eliminatorie sistem grila – 40% si media de la examenul de bacalaureat – 20%.

Inscrierile se fac in perioada 12-17 iulie, iar probele de admitere se dau pe 19-20 si 22 iulie.

La Facultatea de Horticultura inscrierile se fac in perioada 12-18 iulie si 15-25 iulie, iar probele de concurs se sustin pe 20 iulie.

Pentru domeniul Horticultura sint 60 de locuri la buget, 40 de locuri cu taxa si 40 de locuri pentru IDD.

Pentru Tehnologia Prelucrarii Produselor Agricole se scot la concurs 25 de locuri de la buget, 40 de locuri cu taxa pentru invatamint de zi si 40 de locuri pentru frecventa redusa.

Pentru Ingineria si Protectia Mediului in Agricultura vor fi scoase la concurs 40 de locuri la buget, 40 de locuri cu taxa si 40 de locuri pentru frecventa redusa. Admiterea se face pe baza mediei anilor de liceu.

Pentru Biologie, vor fi scoase la concurs 55 de locuri la buget si 30 de locuri cu taxa. Pentru specializarea Tehnica Culturilor Silvice, invatamint universitar de scurta durata, se scot la concurs 30 de locuri cu taxa, iar admiterea se face pe baza mediei anilor de liceu.

La Facultatea de Electromecanica inscrierile se fac intre 15 si 21 iulie, iar examenul de admitere are loc pe 22 iulie.

Astfel, pentru domeniul Inginerie electrica, specializarea Electromecanica, se scot la concurs 60 de locuri la buget si 30 de locuri invatamint de zi cu taxa. La specializarea Electromecanica cu predare in limba franceza vor fi disponibile 25 de locuri la buget si 15 locuri cu taxa. Pentru domeniul Mecatronica, specializarea Roboti Industriali, sint 30 de locuri la buget si 20 de locuri cu taxa. Pentru domeniul Ingineria Mediului, specializarea Ingineria mediului si Protectia Mediului in Industrie, pentru acest an se scot la concurs 25 de locuri la buget si 20 de locuri cu taxa. Nota de admitere este calculata astfel: 80%, proba scrisa la Algebra si elemente de analiza matematica si 20% de media de la bacalaureat.

Pentru invatamintul universitar de scurta durata in domeniul Electromecanica specializarea Echipamente electrocasnice se scot la concurs 20 de locuri la buget si 20 de locuri cu taxa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS