10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNoul primar al Slatinei da emotii angajatilor

Noul primar al Slatinei da emotii angajatilor

Noul primar al municipiului Slatina da emotii functionarilor din institutie, celor din directiile institutiei sau din societatile care se afla in subordinea consiliului local. In campania electorala, Darius Vilcov a avut un discurs dur, potrivit caruia va elimina coruptia din sistem si va impune un nou sistem de relatii in primarie. Vineri, cind la Slatina ar fi trebuit sa fie validat noul consiliu local ales in urma scrutinului din 6 iunie (actiunea fiind aminata pentru luni din cauza neparticiparii consilierilor PSD si PRM), noul primar a spus ca salariatii institutiei pot sta linistiti.

„Angajatilor primariei nu trebuie sa le fie teama ca s-au schimbat conducatorii. Eu nu am nimic cu nimeni. Asta nu inseamna ca voi sta cu miinile in sin. Cei care lucreaza in primarie si au facut magarii ori si-au petrecut timpul stind pe scaun vor fi cu siguranta schimbati din functii. Eu am fost ales ca sa fac ordine si asta am sa fac. Unele lucruri trebuie sa se schimbe“, a declarat Vilcov.

Acesta a spus ca printre primele masuri pe care le va lua se va numara constituirea unui echipe de consilieri locali care sa verifice activitatea asociatiilor de proprietari din muncipiu, amenajarea de noi spatii de joaca si alocarea lunara a cinci metri cubi de apa gratuit familiilor cu posibilitati financiare reduse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS