„Radu Berceanu trebuie sa ma care in circa prin comuna. A pierdut un pariu“

Autori


Constantin Circiumaru, proaspatul primar PSD al comunei doljene Cotofenii din Fata, sustine ca inaintea turului doi al alegerilor locale a pus un pariu de onoare cu presedintele PD Dolj, Radu Berceanu, pe rezultatele scrutinului: daca il „batea“ pe Petru Stancu, contracandidatul de la PD in lupta pentru primarie, Circiumaru ar fi urmat sa fie plimbat pe ulitele comunei in spinare de deputatul Berceanu. Daca, din contra, ar fi fost invins, urma sa faca o „cursa“ de vreo 20 de kilometri cu Berceanu in circa, pe traseul Cotofeni-Craiova.

Berceanu: „Eu imi respect pariurile“

„S-a intimplat la o adunare de la caminul cultural, in campania electorala. Berceanu era convins ca omul lor va cistiga primaria. Cu un ton arogant, a facut acest pariu. Am martori, cred ca peste 100 de persoane erau acolo. Acum, ca am cistigat, il astept sa-si onoreze pariul. Sa ma care in spinare macar un kilometru, daca nu sase, cit masoara drumul comunal. Sa demonstreze ca e om de onoare“, a spus primarul.


La rindul sau, deputatul pedist spune ca nu isi aduce aminte de pariul electoral cu Circiumaru, dar ca, daca se va dovedi ca este adevarat, va respecta ramasagul: „Eu imi respect pariurile, cu toate ca in general nu prea fac pariuri. Circiumaru de la Cotofenii din Fata ziceti? Hmmm… Nu imi aduc aminte, in campanie eu am fost prin foarte multe localitati. Da, in fine, trebuie sa-mi intreb colegii pe cine anume trebuie sa car in spinare, pentru ca eu nu imi aduc aminte de acest Circiumaru“.

Trebuie spus ca in perioada campaniei reprezentantii puterii si ai opozitiei s-au intrecut, mai in gluma, mai in serios, sa puna asemenea pariuri electorale, devenite pentru scurt timp la moda.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 26 iunie 2004

Top