10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConsiliul Local Drobeta Turnu Severin se va constitui miine

Consiliul Local Drobeta Turnu Severin se va constitui miine

Sedinta de constituire a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin va avea loc miine, ocazie cu care vor fi alesi si viceprimarii. Unul din cele doua posturi de viceprimar se preconizeaza ca va fi ocupat de candidatul PRM la functia de primar al municipiului, Mihai Demian. Primarul Constantin Dinu spune ca ar dori sa pastreze vechea echipa, respectiv pe Ilie Pisoi si Tudor Dinu, dar ca se va conforma deciziei Organizatiei Judetene a PSD. Cei doi fosti viceprimari au spus ca nu se cramponeaza de aceasta functie si ca vor ramine in partid indiferent de ce se va decide.

„Imi voi mentine functia in cadrul partidului. In cazul in care nu voi mai ocupa functia de viceprimar, imi voi cauta un nou loc de munca. Nu scrie pe fruntea mea viceprimar si nu m-am nascut ca sa ocup pe viata aceasta functie“, a spus Ilie Pisoi.

Din cele 66 de localitati ale judetului Mehedinti, pina acum au fost constituite 30 de consilii locale, urmind ca pina pe 26 iunie, aceasta actiune sa fie finalizata. Potrivit articolului 31 din Legea administratiei publice locale nr. 215 / 2001, consiliile locale trebuie constituite in termen de 20 de zile de la desfasurarea alegerilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS