16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVecini de salon se acuza reciproc de vatamare corporala

Vecini de salon se acuza reciproc de vatamare corporala

Doi tineri au ajuns vecini de pat intr-un salon al Spitalului de Urgenta Craiova, dupa ce s-au batut intre ei intr-un bar din localitatea mehedinteana Corcova, iar acum vor sa se dea in judecata reciproc pentru vatamare corporala.

Lucian Barbu, de 38 de ani, si Catalin Pirjol, de 20 de ani, au fost prieteni buni pina luni dimineata, cind s-au luat la bataie intr-un bar din localitate. „Nu stiu de la ce a inceput. Cred ca de la vorbe. Oricum ar fi fost, el a lovit primul. Mi-a dat un pumn“, sustine Barbu, aratindu-l cu degetul pe prietenul sau.

„Am dat ca sa ma apar, ce era sa fac. Dupa ce m-a lovit cu capul si cu o sticla, doar nu era sa stau sa ma loveasca in continuare“, se apara Catalin.

In urma conflictului, cei doi tineri s-au ales cu politraumatisme craniene, care au necesitat transportarea lor la spital. Catalin Pirjol a fost intrenat in Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, iar Lucian Barbu, in Spitalul din Strehaia. Amindoi au fost transferati ieri-dimineata la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde baietii s-au trezit vecini de pat, intr-un salon al Clinicii de Neurochirurgie. Dupa ce au aflat povestea care i-a adus la spital, de teama sa nu izbucneasca iar conflictul, cadrele medicale au hotarit ca este mai sanatos sa-i tina departe unul de celalalt, mutindu-i in saloane diferite.

Pirjol si Barbu sustin ca isi vor intenta reciproc actiune in justitie pentru vatamare corporala, imediat ce vor reusi sa obtina certificatele medico-legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS