16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePUR, cu un pas mai aproape de PSD

PUR, cu un pas mai aproape de PSD

Umanistii doljeni au asteptat sa afle cine va fi primar al Craiovei pentru a se hotari pe mina cui merg in Consiliul Municipal Craiova si Consiliul Judetean Dolj. Constantin Dascalu sustine ca, deocamdata, nu a batut palma cu PSD si asteapta sa vada daca vreunul dintre proiectele propuse de ei va fi luat in considerare de actuala putere. „Numai asa vom fi de acord sa mergem alaturi de PSD. Daca pe parcursul celor patru ani pesedistii nu vor tine cont de programele noastre, nu-i vom mai sustine la vot“, a spus Constantin Dascalu.

PRM a fost transant si a spus de la inceput ca va merge alaturi de PSD contra unui fotoliu de viceprimar si unul de vicepresedinte al consiliului judetean. Celalalt post de vicepresedinte va fi al celor de la PUR si, cel mai probabil, al lui Constantin Dascalu. De la PRM, cei promovati in functii vor fi Victor Odolbasa, vicepresedinte CJ, si Gheorghe Nedelescu, viceprimar al Craiovei.

Functia de presedinte al CJ revine PSD, iar cel aflat in gratiile conducerii PSD este Ion Prioteasa, presedintele executiv al partidului, iar cea de viceprimar se pare ca ii va reveni lui Sorin Iordache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS