11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO craioveanca de 83 de ani a ramas pe drumuri

O craioveanca de 83 de ani a ramas pe drumuri

Numele ei este Lenuta Constantin. Are 83 de ani si este singura. Dupa ce rudele au lasat-o pe drumuri, a trait din mila oamenilor. Acum se roaga sa moara mai repede pentru a nu mai indura atita suferinta. Locuieste cu chirie intr-o camera, pentru care plateste 25 de mii de lei pe noapte.

Lenuta a avut o situatie financiara buna in tinerete. S-a casatorit cu barbatul pe care l-a iubit. Din pacate, din cauza problemelor de sanatate nu a putut avea niciodata copii.

„Intilnirea cu sotul meu a fost cel mai fericit moment din viata mea. A fost mereu alaturi de mine, asa cum a spus preotul, si la bine, si la rau. Aveam amindoi servicii si ne-am cumparat o casa, nu foarte mare. Era important ca era a noastra. La scurt timp dupa ce m-am maritat am decis impreuna sa avem un copil. Am incercat de mai multe ori, dar nu am reusit. Asa am ajuns la medic, care mi-a spus ca nu voi fi niciodata mama. Vestea m-a indurerat si multe luni am avut depresie. El a fost, din fericire, si atunci linga mine. Soarta a facut ca, in urma cu 18 ani, dupa o viata aproape implinita, sa moara. Cind a trecut in nefiinta a luat cu el si o parte din mine. De atunci, nu am mai fost cu adevarat fericita. Daca as fi avut copii, acum ar fi avut cineva grija si de mine“, a povestit cu lacrimi in ochi Lenuta.

„Dupa moartea sotului meu am ramas singura. Atunci am avut si un mare ghinion. Rudele mele, cu care nu mai tinusem legatura din tinerete, s-au oferit sa ma ajute. Desi nu am vazut cu ochi buni acest lucru, am fost de acord pentru ca eram batrina si singura. Mai tirziu, decizia lor si-a spus cuvintul. Au reusit sa ma induca in eroare si sa imi ia casa. Am semnat, fara sa stiu, un act de cedare a locuintei. Cind am aflat, vecinii m-au sfatuit sa-i dau in judecata. Dar nu am vrut, pentru ca trebuia sa ma lupt si nu mai aveam putere. Asa ca am preferat sa ii iert.

Dumnezeu insa nu i-a iertat si pacatele i-au urmarit toata viata. Mai intii, le-a murit copilul cel mare intr-un accident, apoi una dintre fete a ajuns prostituata. De curind, am aflat de la vechi cunostinte ca si barbatul ei a murit. Decit sa ai casa si sa fii nefericit, mai bine, ca mine, pe drumuri. Stiu macar ca nimeni nu imi doreste raul“, a continuat femeia.

In prezent, Lenuta locuieste intr-o camera cu chirie, pe linga Piata Veche. Singura ei dorinta este sa moara cit mai repede pentru a nu mai indura atita suferinta.

„Platesc 25 de mii de lei pe noapte unei tiganci care m-a primit la ea. Ziua nu pot sa stau acolo, asa ca stau pe strada. Banii nu as avea de unde sa ii dau daca nu as intinde mina sa cer la oameni. Mi-e rusine, dar ce sa fac? Decit sa ma manince ciinii…

Unii imi lasa o mie de lei, altii 10 mii de lei. Odata, citiva domni imbracati bine mi-au dat 100 de mii de lei, ca atit mi-au spus ca aveau schimbat. Bineinteles ca le m-am multumit. Pe linga astfel de surprize, am citiva sustinatori fideli, care in fiecare zi imi aduc mincare sau bani. Asa pot sa traiesc si eu, pina cind o sa ma alatur sotului meu. As vrea sa ma ia Dumnezeu la el mai repede, pentru ca nu mai pot indura nedreptatile din jurul meu“, a incheiat trista Lenuta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS