8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSindicatele la dentist, preotul la morga

Sindicatele la dentist, preotul la morga

Sindicalistii SANITAS de la Spitalul Municipal „Filantropia“ Craiova sint fericiti. Dupa „lupte“ indelungate cu administratia unitatii sanitare au reusit sa obtina, zilele trecute, un sediu pentru desfasurarea activitatii. Noua resedinta a sindicatului este in strada Brestei, nr. 10, in incinta Clinicii de stomatologie.

Liderul Aurelia Seitan sustine ca demersurile au durat mai bine de un an si jumatate, conducerea spitalului tergiversind solutionarea solicitarii sindicalistilor, desi era obligata prin lege sa le repartizeze un spatiu pentru sediu. „Abia cu putin timp inainte de a fi destituit in primavara, fostul director, Aurel Barbulescu, si-a dat acordul pentru trei incaperi in incinta cabinetelor stomatologice din strada Brestei. Joi am primit repartitia, iar acum lucram la amenajarea incaperilor“, a declarat Aurelia Seitan.

Cu citeva luni in urma, fosta administratie a spitalului mai incercase sa le repartizeze un sediu sindicalistilor in aceeasi incapere in care era gazduit preotul spitalului. Reprezentantii SANITAS au apreciat gestul, dar au refuzat politicos dupa ce si-au dat seama ca parintele avea nevoie de intimitate ca sa se poata schimba de haine. Acum toata lumea este multumita. Inclusiv preotul, care, dupa renovarea Clinicii de anatomie patologica, a fost mutat linga morga spitalului, probabil pentru a fi mai aproape de obiectul de activitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS