6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNicolae Mischie considera ca si-a dat temporar demisia din PSD

Nicolae Mischie considera ca si-a dat temporar demisia din PSD

El a declarat ca toti cei patru ani in care a condus judetul vor fi vazuti
ca o perioada de referinta in istoria Gorjului

Ultima sedinta a Consiliului Judetean Gorj, care a avut loc ieri si in care au mai fost aprobate proiecte, a reprezentat cintecul de lebada pentru Nicolae Mischie. Spre surprinderea tuturor, presedintele consiliului judetean nu a mai fost atit de vehement in a-si sustine punctele de vedere. La un moment dat, atunci cind a fost pus in discutie proiectul de hotarire privind investitia Tismana Aval II, prin care vor fi alimentate cu apa 21 de localitati si municipiul Craiova, Mischie s-a supus vointei consilierilor judeteni. Discutiile s-au axat pe necesitatea realizarii unui studiu financiar- contabil si a anexarii acestuia la proiect. In ciuda dorintei lui Nicolae Mischie de a-si incheia mandatul cu o investitie de anvergura, consilierii au votat aminarea aprobarii proiectului.

Mischie regreta lipsa de flexibilitate fata de presa

Tot in cadrul sedintei de ieri, subprefectul de Gorj, Marius Vlaicu, a demisionat din functia de consilier judetean. Acesta a tinut sa ii multumeasca lui Nicolae Mischie pentru ca i-a acordat incredere si pentru ca l-a promovat.

Mentorul lui Marius Vlaicu a vorbit despre perioada in care a condus judetul. „Poate ca unii spun ca gresesc, dar aceasta perioada va ramine una de referinta peste ani. Infaptuirile sint evidente, chiar daca unii nu vor sa le recunoasca. Important este ca fiecare dintre noi sa depaseasca momentul critic, astfel incit actiunile noastre sa se repercuteze in mod plenar. Am parcurs o perioada grea… Au fost realizate o serie de infaptuiri. In aceasta perioada, daca pot sa imi reprosez ceva, pot sa fac o nota autocritica. Pot sa imi reprosez lipsa de flexibilitate fata de presa, fata de mass-media in general… Si presa a fost de vina si eu am fost de vina“, a declarat Mischie. In ceea ce priveste relatia cu PSD, Mischie a spus ca si-a dat temporar demisia din acest partid si ca soarta sa va fi decisa numai de catre conferinta judeteana a organizatiei locale. „Eu am o demisie temporara. Pe mine nu m-a schimbat conferinta judeteana. Ma voi implica in politica. Pina atunci voi lucra la universitate“, a spus Mischie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS