10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCandidatul PD la Primaria Slatina a fost scos basma curata

Candidatul PD la Primaria Slatina a fost scos basma curata

Un scandal care l-a avut drept cap de afis pe candidatul PD la Primaria Slatina, Darius Valcov, creditat cu sanse mari la cistigarea fotoliului de edil al municipiului, a fost finalizat joi inainte de lua amploare.

Procurorii care s-au ocupat de caz au dispus, in urma cercetarilor si analizarii probelor la dosar, neinceperea urmaririi penale a candidatului PD la Primaria Slatina. Darius Valcov a fost implicat, zilele trecute, intr-un incident petrecut in parcarea societatii ALPROM SA din municipiu, cind a reactionat intempestiv la gestul unei tinere care distribuia materiale de propaganda electorala cu continut calomnios la adresa acestuia. Vizibil iritat, Darius Valcov a predat-o personal pe Luiza Constantin, de 21 de ani, lucratorilor de politie din municipiu, impotriva careia a si depus ulterior o plingere din aceasta cauza.

La rindul ei, Luiza Constantin a depus plingere impotriva candidatului PD la primarie deoarece acesta ar fi urcat-o cu forta intr-un autoturism si, fara drept si contrar vointei ei, ar fi condus-o la sectia de politie. Initial, Darius Valcov, de 29 de ani, a fost cercetat sub aspectul savirsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, fapta prevazuta si pedepsita de art. 189, alin 2 din Codul Penal. Daca procurorii ar fi dispus inceperea urmarii penale si ar fi fost gasit vinovat, Darius Valcov ar fi riscat sa stea dupa gratii intre cinci si 12 ani. In acelasi timp, plingerea depusa de candidatul PD impotriva Luizei Constantin a fost inaintata Judecatoriei Slatina, aceasta urmind sa fie cercetata pentru calomnie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS