24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateZiua Copilului, sarbatorita prin concursuri

Ziua Copilului, sarbatorita prin concursuri

De Ziua Internationala a Copilului se vor desfasura la Slatina o serie de manifestari cultural-sportive si artistice. La Casa de Cultura a Tineretului va fi organizata o expozitie cu lucrarile elevilor din clasele a IV-a, lucrari ce au participat la Concursul de Creatie Plastica si Epistolara. Tema data a fost „Slatina vazuta prin ochi de copil“, la faza pe judet incadrindu-se peste 50 de lucrari desenate si 30 de scrisori. Premierea celor mai frumoase lucrari se va face dupa concurs, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Olt, unde se vor acorda copiilor diplome de participare.

In paralel cu acest concurs, tot la Casa de Cultura a Tineretului din municipiu va fi intinsa o „pinza colectiva“, de aproape cinci metri, pe care elevii de la Palatul Copiilor din Slatina o vor picta chiar in fata spectatorilor. Micutii vor invita alaturi de ei si copii din public, care va trebui sa lase un mesaj pentru copiii din toata lumea sau, pur si simplu, sa-si exprime creativitatea. „Pinza colectiva“ va avea drept titlu „Culorile Copilariei“ si va fi expusa la Palatul Copiilor.

Tot pe 1 Iunie, incepind cu ora 10.00, in fata sediului Casei de Cultura a Tineretului vor avea loc concursuri cu triciclete, desene pe asfalt, desene pe linguri si alte asemenea manifestari. Organizatori vor fi copiii si cadrele didactice de la Scoala generala nr. 5 si Scoala generala „George Poboran“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS