Acasă Actualitate O tinara cerseste pentru a-si creste copiii

O tinara cerseste pentru a-si creste copiii

Mirela Brincusa, de 27 de ani, din Craiova, are deja patru copii. Sta asezata pe cimentul rece de la poarta Bisericii Madona tinind in brate copilul cel mai mic, o fetita de doar patru luni. Femeia, sotul si copiii traiesc din mila oamenilor.

Femeia are linga ea sacosa cu cele adunate de pe la lume: mincare si hainute pentru copii. In mina tine o reteta pentru copilul din brate, care este racit, a facut complicatii la plamini. Medicii i-au prescris un tratament pe care sa i-l administreze. Reteta o costa 155.000 de lei, bani pe care femeia nu-i are!

Mirela Brincusa n-a avut o viata lipsita de probleme si de chinuri. A trait initial cu un barbat de care apoi s-a despartit. Din aceasta relatie pe care a avut-o, Mirela are doi copii. Un baietel de opt ani si o fetita de cinci ani si sase luni. A pastrat copiii, luptindu-se sa-i creasca, dupa puterile sale. Acum cinci ani s-a recasatorit si are si cu barbatul actual doi copii: o fetita de trei ani si noua luni si fetita cu care sta la cersit. Nu vrea sa-si indeparteze copiii, sa-i dea in ingrijirea altcuiva.

„E mai bine aici decit in alte parti. Zilnic, o femeie cu suflet imi aduce mincare pentru copilasi. A vazut ca sint chinuita. Mai vine si cite o doamna bine, care imi aduce haine pentru mine si pentru copii. Sint oameni care din putinul lor imi dau cite 10.000 de lei, cei bogati imi dau chiar si 50.000 de lei!“, a spus tinara mama.

Peste doua saptamini vor locui pe strada!

Nu au locuinta. Stau toti la o cumnata a Mirelei. Dar, asta nu pentru mult timp. Pina pe 11 iunie trebuie sa-si gaseasca un alt adapost, ruda nemaiputind sa-i tina. Sotul nu are serviciu, traiesc toti din banii strinsi de femeie si din alocatiile copiilor. „Trebuie sa stringem ceva bani ca sa ne gasim o locuinta cu chirie. Dar cum n-o sa avem de unde, o sa locuim pe strazi, n-avem alta sansa! Sotul meu nu lucreaza, isi cauta mereu, dar nu-l primeste nimeni. Eu am muncit pina s-o nasc pe Ana-Maria ca femeie de serviciu“, a spus femeia. Copiii au inceput deja sa se imbolnaveasca din cauza alimentatiei necorespunzatoare si a frigului indurat. „Fata mea mai mare, cea de trei ani, are pietre la rinichi si cind sta in picioare ii vine rau si cade. Mi-au spus medicii ca e prea slabita, ca nu-i dau mincare potrivita pentru un copil. Sint zile cind am decit piine sa le dau de mincare… Nu am nici o putere!“, a spus Mirela Brincusa.

Exit mobile version