Acasă Actualitate DISTRIGAZ SUD – 10% din somatiile de plata se lasa cu debransari

DISTRIGAZ SUD – 10% din somatiile de plata se lasa cu debransari

DISTRIGAZ SUD-Sucursala Craiova are de incasat de la doljeni debite totale de peste 120 de miliarde de lei, cele mai mari datorii avindu-le agentii economici (peste 100 de miliarde), urmati de particulari si de asociatiile de locatari.

Cu toate ca a amenintat rau-platnicii cu debransarea, societatea a reusit sa recupereze doar o parte a debitelor. Directorul general Petre Ciocanescu a precizat ca, in 10% din cazurile la care se trimit somatii, debitorii nu platesc si intra in conflict cu angajatii societatii, care sint nevoiti sa recurga la debransari.

Ciocanescu a mentionat ca in curind societatea va incepe cea mai mare lucrare de reparatii din ultimii ani. Este vorba de inlocuirea a 50 de kilometri de conducte in tot orasul, costurile acesteia ridicindu-se la peste 100 de miliarde de lei. In afara de inlocuirea conductelor uzate, DISTRIGAZ mai are in vedere extinderea retelei existente, in cartiere marginase ale Craiovei, cum ar fi Romanesti, Izvorul Rece sau Simnic, precum si in localitatile Mischii, Podari, Circea si Cosoveni.

Exit mobile version