16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStatiile radio pentru taximetristi sint obligatorii

Statiile radio pentru taximetristi sint obligatorii

Termenul-limita pina la care taximetristii craioveni trebuia sa-si doteze masinile cu statii de emisie-receptie si casete pe care sa fie inscriptionata firma a expirat la sfirsitul saptaminii trecute.

Potrivit unui protocol semnat intre primarie si reprezentantii taximetristilor, practicantii acestei meserii trebuia sa faca rost de accesoriile mentionate pina cel tirziu pe 25 aprilie. Incepind de ieri, cei care nu le au risca amenzi usturatoare din partea agentilor primariei si ai politiei si chiar pierderea dreptului de a practica taximetria pentru o perioada de timp, fiind mutati pe listele de asteptare, a afirmat viceprimarul Mihai Dragu, cel care se ocupa de taximetrie in oras.

„Vom verifica baza de date si cine nu si-a facut dotarile corespunzatoare (statie de emisie-receptie si firma) va fi sters. Asta inseamna ca acei taximetristi vor trece pe listele de asteptare in afara locurilor aprobate si risca sa iasa in afara legii, chiar daca au documentatiile necesare depuse la primarie“, a spus Dragu. Taximetristii prinsi fara aceste accesorii pot fi amendati cu unu pina la cinci milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS