14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAgresorul administratorului Universitatii Craiova a fost arestat

Agresorul administratorului Universitatii Craiova a fost arestat

Tribunalul Dolj a dispus ieri arestarea preventiva, pe o perioada de 29 de zile, a lui Gheorghe Fieraru, de 52 de ani, din Craiova, cercetat pentru tentativa de omor calificat asupra lui Madalin Floricel, administratorul stadioanelor clubului Universitatea Craiova.

Pe 28 martie, Fieraru i-a infipt cutitul in git lui Madalin Floricel, i-a aplicat patru lovituri de cutit lui Catalin Floricel, apoi l-a ranit si pe George Cojocaru, care sarise in apararea fratilor Floricel. Initial, Gheorghe Fieraru a sustinut in fata organelor de ancheta ca era in legitima aparare, fratii Floricel fiind cei care l-au atacat, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii si cu picioarele pina l-au trintit la pamint, apoi amenintindu-l cu cutitul, dar el a reusit sa le smulga cutitul si sa-i loveasca pentru a-si salva viata. Procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Dolj au demontat insa scuza legitimei aparari, sustinind ca medicii legisti care l-au examinat a doua zi dupa incident pe Fieraru nu au descoperit nici o leziune pe corpul acestuia care sa dovedeasca faptul ca a fost agresat, deci a fost nevoit sa se apere. Dupa ce l-au retinut miercuri, procurorii au propus ieri judecatorilor arestarea preventiva a invinuitului, sub acuzatia de tentativa de omor calificat impotriva lui Madalin Floricel.

Cercetarile continua, oamenii legii neexcluzind schimbarea acuzatiei in alta mai grava – tentativa de omor deosebit de grav – daca medicii legisti le vor confirma ipoteza – in functie de natura si gravitatea loviturilor de cutit – ca Fieraru a intentionat sa-i ucida si pe ceilalti doi tineri, Catalin Floricel si George Cojocaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS