17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomani care plecau in Spania - implicati intr-un accident

Romani care plecau in Spania – implicati intr-un accident

Sase persoane au fost ranite marti seara, cind un microbuz care se indrepta spre Spania s-a rasturnat in apropiere de comuna doljeana Leu. In jurul orei 19.00, microbuzul, care venea dinspre Rosiori de Vede, a derapat intr-o curba din cauza carosabilului umed si a vitezei excesive.

„Am auzit o bubuitura, iar dupa aceea am derapat si m-am rasturnat“, a declarat Stelian Robescu, soferul microbuzului. Conducatorul auto a pierdut controlul autovehiculului, microbuzul rostogolindu-se de mai multe ori si iesind de pe carosabil. Agentul Liviu Nita de la Postul de politie Leu a spus ca accidentul a fost cauzat de neadaptarea vitezei la conditiile de drum. Sase dintre cei opt pasageri din microbuz au fost transportati la spital.

Pe soselele din Dolj au mai avut loc marti doua evenimente rutiere. La Isalnita, doi conducatori auto si-au ciocnit masinile, fara urmari grave. La Pielesti, in a treia zi de Paste, trei soferi si-au ciocnit autoturismele, derapind pe carosabilul umed, neinregistrindu-se victime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS