5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtentie, se toarna asfalt printre rotile masinilor!

Atentie, se toarna asfalt printre rotile masinilor!

Marea plombare este in plina desfasurare in Craiova. Si pentru ca primaria considera ca nu este necesara inchiderea strazilor in intervalul in care se toarna asfalt sau se lucreaza la pregatirea gropilor pentru a fi plombate, soferii injura pentru ca sint nevoiti sa circule in ritm de melc. La rindul lor, muncitorii trebuie sa fie foarte atenti sa nu dea masinile peste ei sau sa nu puna ei mixtura bituminoasa pe masini. „Ne incurcam reciproc. Ei ori sa toarne asfalt, ori sa se fereasca de masini? Iar noi stam la niste cozi infernale pentru ca se ingreuneaza circulatia din cauza lucrarilor. Daca ar inchide strada, in citeva ore ar termina treaba. Da’ probabil ca nici ei nu prea au chef de munca“, este de parere Constantin Petrica, sofer.

Punctul cel mai aglomerat din oras este la capatul liniei de tramvai de pe strada Severinului, unde se lucreaza de doua zile. „Stai si cite o jumatate de ora pina reusesti sa treci peste zona unde se lucreaza. Trebuie sa mergi incet pentru ca-ti rupi masina daca intri cu viteza. Daca inchideau sectorul respectiv si se circula pe un singur sens, intr-o zi terminau pentru ca au zece gropi de astupat. Sau macar sa puna un anunt cu << Atentie, se toarna asfalt!>>, ca ne mai ardem si anvelopele la masini“, sustine Iancu Stamate, taximetrist.

Celor de la primarie nu le-a trecut prin cap sa inchida strazile atunci cind se toarna asfalt. „Atita vreme cit activitatea nu impiedica circulatia, nu trebuie sa inchidem strada. Ne consultam cu cei de la politie pentru ca ei sint cei mai autorizati sa spuna daca deviem sau nu circulatia“, sustine Sever Bordu, director de investitii in cadrul Primariei Craiova.

Ieri se lucra pe cinci strazi in Craiova si pe nici una nu era nici macar un agent de circulatie care sa ajute la fluidizarea traficului. Dar se pare ca au avut si o scuza: Universitatea Craiova a avut meci acasa si toate echipajele de politie au fost mobilizate in zona stadionului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS