11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovean acuzat de trafic de droguri

Craiovean acuzat de trafic de droguri

Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog din cadrul Parchetului de pe linga Curtea de Apel Craiova a dispus trimiterea in judecata a craioveanului Daniel Mihalache, de 32 de ani, sub acuzatia de trafic de droguri. Dosarul a ajuns acum la Tribunalul Dolj.

Plantele de canabis, procurate din spatele restaurantului Senator

Dupa cum au retinut procurorii in rechizitoriu, Daniel Mihalache, zis „Boby“, bodyguard la SC PRIMERA SRL Craiova, a consumat si vindut – contra sumei de 200.000 de lei bucata – tigari confectionate manual din canabis, in perioada iunie – noiembrie 2003. In tot acest timp, Mihalache a fost supravegheat de organele de politie din cadrul Centrului Zonal de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog (CZCCOA) Craiova, care l-au fotografiat in momentul efectuarii mai multor tranzactii cu tigari din canabis. Cumparatorul a predat aceste tigari politistilor, care au constatat – in urma analizelor fizico-chimice – ca in continutul lor exista tetrahidrocanabinol, compus cu actiune halucinogena biosintetizat de planta canabis.

La interogatoriile la care a fost supus de oamenii legii, „Boby“ a recunoscut doar o parte dintre acuzatiile care i-au fost aduse. El a sustinut ca nu a cultivat canabis, ci ca a procurat plantele de pe un teren aflat in spatele restaurantului Senator din Craiova, recoltind circa 300 de grame, pe care le-a folosit la fabricarea tigarilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS