17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul din Stejari a fost eliberat din functie pentru incompatibilitate

Primarul din Stejari a fost eliberat din functie pentru incompatibilitate

Constantin Dadulescu, primarul comunei gorjene Stejari, a demisionat pe motive de incompatibilitate. Acesta si-a dat ieri demisia de la primarie si a fost eliberat din functie printr-un ordin semnat de prefectul Eugen Vilceanu.

In urma analizei unei sesizari venite la prefectura, s-a constatat ca primarul Constantin Dadulescu detine si un cabinet de medicina veterinara, lucru incompatibil cu functia pe care o ocupa la primarie. Viceprimarul Janina Calinoaia, de 54 de ani, a devenit primar interimar pina la alegerile din 6 iunie. Aceasta a declarat ca primarul a trecut cabinetul medical in declaratia de incompatibilitate, insa nimeni nu s-a sesizat la vremea respectiva.

„Dinsul are un cabinet medical in comuna si nu avea rost sa il treaca pe numele altcuiva din moment ce nu dumnealui lucreaza, ci are angajati asistenti. A trecut cabinetul in declaratia de incompatibilitate si nu a fost nici o problema atunci. Daca nu l-au demis atunci, acum e cam tirziu, ca mai sint doua luni pina la alegeri“, a declarat Janina Calinoaia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS