16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGabriel Bivolaru nu a fost inca depistat de politistii bucuresteni

Gabriel Bivolaru nu a fost inca depistat de politistii bucuresteni

Gabriel Bivolaru nu a fost inca depistat de politistii bucuresteni, se arata intr-un comunicat al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI). Tribunalul Bucuresti, Sectia II Penala a transmis marti Directiei Generale de Politie a municipiului Bucuresti mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis impotriva lui Gabriel Bivolaru.

Barbatul a fost condamnat la cinci ani inchisoare sub aspectul savirsirii infractiunii de inselaciune in dauna Bancii Romane de Dezvoltare. Avind in vedere ca Gabriel Bivolaru nu a fost gasit la domiciliul legal, politistii au extins activitatile de cautare si la alte adrese pe care cel in cauza le frecventa, dar si in cercul persoanelor din anturajul sau, rezultatul fiind insa negativ.

De asemenea, Bivolaru a fost dat in urmarire generala, iar Politia de Frontiera a fost informata cu privire la emiterea mandatului de arestare.

Gabriel Bivolaru era dat in consemn la Frontiera din luna decembrie 2002, in baza unor solicitari ale instantei de judecata. Pina in prezent, cel in cauza nu figureaza pe lista persoanelor iesite din tara. Activitatile pentru prinderea si incarcerarea urmaritului sint continuate de catre un colectiv constituit la nivelul Directiei Generale a municipiului Bucuresti cu sprijinul Serviciului Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS