20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate163 de medici de familie au semnat contractele cu CJAS

163 de medici de familie au semnat contractele cu CJAS

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Mehedinti a incheiat, pina in prezent, 163 de contracte cu medicii de familie si 31 cu furnizorii de servicii medicale in ambulatoriu. CJAS Mehedinti a incheiat si 44 de contracte pe servicii stomatologice si opt pentru serviciile medicale paraclinice.

In ceea ce priveste dispozitivele medicale, au fost incheiate contracte cu 20 de furnizori. Bugetul aprobat pentru acest an, pentru achizitionarea dispozitivelor medicale, este de 2,1 miliarde de lei, CJAS platind pentru primele doua luni ale acestui an 190 de milioane de lei.

„Am incheiat contracte cu cinci spitale si un centru medico-social, in valoare de 268 de miliarde de lei. Am platit spitalelor arieratele aferente anului 2002, de peste cinci miliarde. In total, avem de platit 8,8 miliarde pentru Spitalul Judetean Mehedinti, 1,2 miliarde pentru Spitalul Municipal Orsova, 420 de milioane Spitalului Strehaia, 250 de milioane pentru Baia de Arama si 42 de milioane institutiei sanitare din comuna Cujmir“, a spus medicul Gheorghe Bunciu, directorul CJAS Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS