17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevii doljeni se pregatesc de performanta in informatica aplicata

Elevii doljeni se pregatesc de performanta in informatica aplicata

Concursul de informatica aplicata, faza judeteana, s-a desfasurat simbata, la Grupul Scolar Industrial Constructii de Masini „George Bibescu“. La competitie au participat 61 de elevi din clasele IX-XI, filiera tehnologica de la licee si grupuri scolare din Craiova si judetul Dolj.

Organizatorii considera concursul o adevarata selectie pentru participarea la finala pe tara, care se va desfasura la Buzau, a celor mai competitivi concurenti, astfel incit rezultatele din acest an sa fie cel putin de nivelul editiei trecute.

„Opt elevi doljeni s-au intors anul trecut de la faza nationala cu sase premii intii. Este o performanta nemaipomenita, care va putea fi repetata si la aceasta editie, daca nu cumva buzoienilor le va fi atit de frica de noi incit sa uite sa ne invite“, a declarat prof. Petre Cauc, directorul Grupului Scolar „George Bibescu“.

Concomitent cu concursul de informatica aplicata, Grupul Scolar ICM „George Bibescu“ a gazduit simbata si faza judeteana a concursului pe meserii – specializarea mecanic auto (la care au participat 34 de elevi din anul III de la scoli profesionale), precum si cercul pedagogic al profesorilor de religie, printre invitati fiind si Prea Sfintia Sa Gurie Strehaianul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS