12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraioveanca accidentata de o ambulanta

Craioveanca accidentata de o ambulanta

O autosanitara a Serviciului de Ambulanta Dolj a lovit o femeie pe trecerea de pietoni din fata Parcului „Romanescu“. Accidentul s-a petrecut ieri, in jurul orei 11.30, la intersectia strazilor Nicolae Romanescu si Tabaci.

Victima, Simona Neacsu, de 23 de ani, din Craiova, se angajase regulamentar in traversarea strazii in momentul in care a fost lovita de ambulanta care circula fara a avea semnalele acustice sau luminoase in functiune. In urma impactului, tinara s-a dezechilibrat si in cadere s-a lovit la cot. Ca o ironie, a fost transportata la spital chiar de ambulanta care a accidentat-o. Medicii au stabilit insa ca ranile suferite sint minore, motiv pentru care, dupa acordarea ingrijirilor medicale, tinara nu a fost retinuta in spital in vederea internarii.

Soferul ambulantei, Marian Serban, de 45 de ani, din Craiova, s-a ales cu permisul de conducere ridicat in vederea suspendarii pe o perioada de pina la trei luni, pentru neacordare de prioritate. Conducatorul auto risca si o sanctiune disciplinara din partea Consiliului de Administratie al Serviciului de Ambulanta Dolj, plus un concediu fara plata pentru perioada in care nu va avea voie sa se urce la volan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS