10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProcurorul Janeta Cosmulescu nu mai este purtator de cuvint

Procurorul Janeta Cosmulescu nu mai este purtator de cuvint

Procurora Janeta Cosmulescu are interdictie din partea prim-procurorului Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj, Gheorghe Roibu, de a da relatii presei despre plingerea depusa impotriva sa. „Nu am voie sa va mai ofer nici o informatie, nici legata de activitatea Parchetului, nici despre ceea ce s-a scris in presa despre mine. Voi cere acordul procurorului general sa organizez o conferinta de presa“

Procurora Janeta Cosmulescu nu mai indeplineste, de ieri, functia de purtatoare de cuvint a Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj. Oficial, nu a fost numita nici o persoana care sa indeplineasca aceasta functie, dar se vehiculeaza numele procurorului Ion Diaconescu. Ziaristilor prezenti ieri in sediul Parchetului pentru a obtine diverse informatii de la purtatorul de cuvint li s-a spus ca Janeta Cosmulescu nu se afla in institutie. Contactata telefonic, aceasta a declarat ca este in institutie, dar ca i s-a comunicat de catre conducerea Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj ca nu mai indeplineste functia de purtatoare de cuvint si ca i se interzice sa mai stea de vorba cu vreun ziarist. „Nu mai indeplinesc aceste sarcini si mi s-a interzis sa mai vorbesc cu presa. Legat de scandalul aparut in presa, aveam dreptul sa ma apar, dar mi s-a interzis total sa discut cu vreun jurnalist. Voi cere acest drept procurorului general al Parchetului de pe linga Curtea de Apel Craiova!“, a declarat procurora.

Femeia care a depus plingere impotriva procurorei, batuta de mai multe persoane

Femeia care a depus plingere impotriva procurorei Janeta Cosmulescu pentru tilharie a fost implicata in mai multe scandaluri sexuale. In urma cu citeva saptamini, Eliza Vaduva a depus plingere la politie ca a fost tilharita de procurora Janeta Cosmulescu. Femeia recunostea ca este amanta sotului procurorei si sustine ca fapta s-a petrecut pe fondul geloziei. Inspectoratul de Politie Gorj a comunicat ca Eliza Vaduva a fost implicata in mai multe scandaluri sexuale. In anul 2000, Eliza Vaduva a fost batuta pe o strada din Rovinari de sotia unui functionar public.

La politie exista mai multe plingeri depuse, in care Eliza Vaduva este protagonista scandalurilor sau batailor in strada. In majoritatea, ea recunoaste ca este amanta sotilor celor care au batut-o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS