8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Bir catre PSD

• Angajatii institutiilor publice din judet au primit o adresa, prin care li se cere sa achite o cotizatie conform functiei pe care o ocupa • Conducerea PSD Gorj spune ca sefii de institutii si de compartimente nu trebuie sa uite cine i-a pus in functie

Institutiile publice gorjene au primit din partea conducerii organizatiei PSD Gorj o adresa prin care sefilor li se reamintea care este termenul pina la care trebuie sa isi achite cotizatia aferenta postului detinut. Adresele au fost trimise la locul de munca al destinatarilor. „Stimate Domnule Director, va rugam ca pina la data de 20 ale fiecarei luni sa asigurati atit dumneavoastra, cit si ceilalti subordonati pina la nivelul functiei de sef de compartiment cuantumul aferent metodologiei de calcul a cotizatiei, conform functiei pe care o detineti in prezent la institutia pe care o conduceti“, se arata in adresa semnata de presedintele PSD Gorj, Nicolae Mischie, si de presedintele executiv, Marius Vlaicu.

„Se pare ca unii colegi nu sint loiali si s-au dus la presa“

Conducerea PSD recunoaste ca a trimis aceste adrese sefilor de institutii si spune ca este vorba de cotizatia de partid pe care acestia cam uita sa o plateasca. „Am trimis la multe institutii, nu mai stiu la cite, acolo unde avem membri de partid in conducere. Ei nu trebuie sa uite cine i-a pus in functii si faptul ca regulamentul prevede ca neachitarea timp de trei luni a cotizatiei poate duce la excluderea din partid. Prin excludere se poate ajunge automat si la pierderea functiei. Se pare ca unii colegi nu ne sint loiali si s-au dus la presa“, a spus Marius Vlaicu, presedintele executiv al PSD Gorj. Marius Vlaicu s-a aratat dezamagit de neloialitatea de care au dat dovada colegii sai, care au divulgat continutul adreselor venite la institutiile sustinute din banii publici, despre care spune ca sint confidentiale. Acesta a recunoscut ca adresele ar fi trebuit inaintate la sedintele de partid, dar a precizat ca s-a mai facut acest lucru si fara mare succes. Atunci, conducerea PSD s-a gindit sa le trimita chiar la locul de munca al destinatarului, pentru un mai mare impact. Contributia pe care trebuie sa o achite un sef de institutie este de 200.000 de lei pe luna, in timp ce pentru ceilalti angajati, cotizatia este de 1% din salariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS