16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpectacol de Ziua Femeii la Scoala nr.2 din Calafat

Spectacol de Ziua Femeii la Scoala nr.2 din Calafat

Elevii Scolii nr.2 „Constantin Gerota“ din Calafat au prezentat joia trecuta un frumos spectacol dedicat zilelor de 1 si 8 Martie.

Organizat si coordonat de prof. Simona Dugaesescu si prof. Elena Fudulu, spectacolul a fost o surpriza placuta pentru mamici, si nu numai, care au umplut pina la refuz sala de festivitati a Caminului Cultural din localitate. Printre invitatii de onoare prezenti in sala s-a aflat si primarul municipiului Calafat, Petre Traistaru.

Repertoriul a cuprins scenete si poezii din creatia unor nume mari ale literaturii romane, dans modern, prezentare de moda. Pe holul Caminului Cultural a fost amenajata o expozitie de pictura cu cele mai bune creatii ale elevilor claselor II – VIII ai Scolii nr.2.

„Pentru scoala noastra a devenit o traditie marcarea tuturor evenimentelor importante, prin asemenea spectacole. Ne permitem acest lucru deoarece avem elevi foarte talentati. Pentru spectacolul de joi, pregatirile au durat mai putin de doua saptamini, copiii fiind familiarizati deja cu poeziile si scenetele care, in mare parte, au fost extrase din programa scolara“, a declarat Elena Fudulu, directoarea Scolii nr.2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS