11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolitist anchetat pentru intretinere de relatii sexuale cu o minora

Politist anchetat pentru intretinere de relatii sexuale cu o minora

Comisarul Valentin Brehui de la Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Gorj este acuzat de o minora ca ar fi obligat-o sa intretina relatii sexuale cu el. Procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Craiova il cerceteaza pe politist pentru aceasta infractiune. Minora sustine ca totul s-a intimplat in masina politistului.

Comisarul Valentin Brehui este acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu Marcela Amanaloaie, o minora din Matasari. Dupa cum sustin politistii din Gorj, aceasta ar fi spus ca are 19 ani. In realitate, fata nu a implinit 17 ani si a sustinut ca politistul Valentin Brehui a obligat-o sa intretina relatii sexuale cu el, chiar in masina acestuia, pe care o parcase in fata sediului Politiei din Tirgu Jiu. Minora este banuita ca ar practica prostitutia, dar acest fapt nu a putut fi demonstrat de politisti.

Comandantul IJP Gorj, Constantin Nicolescu, a solicitat cercetarea politistului si a dispus o masura administrativa pina la finalizarea anchetei. Lui Valentin Brehui nu i s-a acordat salariul de merit, iar in fata procurorilor de la Parchetul de pe linga Curtea de Apel Craiova, politistul da cu subsemnatul.

Politistul, proxenetul si minora

Pe 5 februarie 2004, politistul Valentin Brehui i-a solicitat sprijinul lui Mircea Banica, un proxenet, client mai vechi al politiei, pentru identificarea unei persoane care savirsise o tilharie. Politistul l-a sunat pe proxenet si au convenit ca in acea seara sa mearga impreuna intr-o localitate gorjeana pentru a-i arata care este autorul tilhariei.

Cei doi au fost insotiti de Marcela Amanaloaie. Aceasta sustine ca Banica a coborit din masina cind au ajuns in fata sediului politiei si ca Valentin Brehui i-a cerut sa intretina relatii sexuale cu el in autoturism. Mai mult, minora spune ca politistul ar fi fortat-o sa faca sex oral. Purtatorul de cuvint al IJP Gorj, subcomisar Cornelia Micu, sustine ca tinara nu a vrut sa depuna sesizare la politie, dar ca, in urma declaratiilor facute de aceasta, comandantul a dispus trimiterea dosarului la Parchetul de pe linga Curtea de Apel Craiova pentru cercetare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS