5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlesii mehedinteni nu renunta la limuzinele achizitionate din banii publici

Alesii mehedinteni nu renunta la limuzinele achizitionate din banii publici

Limuzinele in care stau confortabil alesii mehedintenilor sint o imagine care face deja parte din cotidian. Si, asta chiar daca, in urma cu ceva timp, acestia anuntau ca nu vor mai circula cu masini straine. Nimic nu i-a impiedicat sa cumpere din banii publici masini care costa cit asfaltarea a zeci de kilometri de sosea, dar care dau bine cu imaginea de VIP.

Nici acum, la sfirsit de mandat si in apropierea campaniei electorale, alesii din Mehedinti nu renunta la limuzinele cumparate din strainatate. Conducerea Primariei Drobeta Turnu Severin are la dispozitie numai masini coreene. Primarul Constantin Dinu foloseste o Leganza, in timp ce viceprimarii Ilie Pisoi si Tudor Dinu merg cu Cielo, autoturisme la care nu renunta, indiferent ca se deplaseaza in interes de serviciu sau personal. Nici reprezentantii guvernului in teritoriu nu o duc mai rau. Prefectul de Mehedinti, Dan Trancota, are la dispozitie o Leganza fabricata in 2002. Pentru deplasarea la Vinju Mare – localitatea de domiciliu, de unde face naveta, Dan Trancota foloseste fie masina de serviciu, fie Dacia personala. Ceva mai modesti, subprefectul Constantin Bulica si secretarul general al institutiei, Nicolae Draghiea, folosesc cite un Espero.

Sute de milioane de lei pe luna pentru benzina

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Constantin Sirbulescu, are ca masina de serviciu un Renault. Nici cei doi vicepresedinti ai institutiei, Viorel Palasca si Constantin Zimtea, nu au ramas mai prejos, detinind cite un Cielo. Fiecare masina are soferul ei, situatie in care cheltuielile de personal sint destul de mari si platite din banii publici. Cum problemele judetului sint multe si deplasarile celor aflati la conducere sint numeroase, sumele pentru combustibil se ridica la citeva sute de milioane de lei pe luna. Pina in prezent, nimeni nu s-a gindit sa verifice cum sint utilizate autovehiculele aflate in dotarea institutiilor publice mehedintene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS