10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoleiul a paralizat circulatia in Dolj

Poleiul a paralizat circulatia in Dolj

Dupa zapada cazuta miercuri dimineata, seara a inceput sa ploua, iar drumurile din Dolj s-au transformat in adevarate patinoare. „S-a putut circula doar pe drumurile principale, cum sint cele spre Bechet si Calafat. In rest, a fost dezastru. Nu s-a aruncat nici macar o lopata de nisip“, sustine Jeane Paun, sofer.

Pe ruta Leu – Puturi – Castranova – Apele Vii – Amarastii de Jos si de Sus – Daneti – Mirsani, spre exemplu, s-a putut intra cu masina abia dupa prinz, cind a iesit soarele si s-a topit gheata. „A plouat noaptea trecuta si s-a facut polei. Nu am mai vazut asa ceva de foarte mult timp. Drumul este judetean si n-au venit sa dea cu nimic. Pina ajungeau ei de la Craiova la noi oricum se topea poleiul, ca a iesit soarele pe la 12.00. Pina la Rojiste s-a circulat bine pentru ca au dat cu sare si cu nisip. De acolo si pina la noi a fost dezastru“, a spus Mircea Nedeianu, viceprimarul comunei Mirsani.

Reprezentantii SC Lucrari Drumuri si Poduri SA Dolj sustin ca, in conditiile in care carosabilul este acoperit cu polei, prioritate pentru imprastierea materialului antiderapant au drumurile judetene intens circulate, care fac legatura cu localitati importante din judet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS