16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateComunicare in caricaturi

Comunicare in caricaturi

Biroul de presa al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Gorj a adoptat un nou stil de comunicare. Buletinele de presa ale politiei contin si caricaturi, in functie de evenimentele date publicitatii.

Marti, biroul de presa a emis un comunicat in care se vorbea despre modificarile aduse legii privind regimul materialelor explozibile, cum pot fi comercializate petardele si in ce perioada a anului sint folosite. Caricatura incadrata in text simboliza consecinta folosirii acestor materiale. Semnatarul lucrarii este un politist al IJP Gorj, Aurelian Iulius Suta, autorul Codului Penal in caricaturi.

Purtatorul de cuvint al IJP Gorj, Iancu Bura, a spus ca i-a venit ideea dupa ce a vazut caricaturile colegului sau: „Multe lucrari ale lui Aurelian Suta prezentau exact evenimentele inscrise pe nota de presa. Atunci mi-a venit ideea de a introduce in text si aceste caricaturi. Vom pastra acest stil si, in functie de subiectele prezentate in buletin, vom adauga si lucrarile politistului- caricaturist“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS