10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSlatinenii ar putea ramine fara apa

Slatinenii ar putea ramine fara apa

ELECTRICA Slatina a remis noi „ultimatumuri“ Regiei Locale de Apa ACETI de a-si plati datoriile de 44 de miliarde de lei. Este posibil ca de Sarbatori sa fie sistata apa potabila, asa cum s-a intimplat in urma cu doua saptamini, cind slatinenii au ramas timp de doua zile fara apa, intre orele 18.00 – 8.00.

Doar la interventia autoritatilor, conducerea ELECTRICA nu a mai sistat furnizarea energiei electrice catre societatea ACETI, care si-a reluat programul nonstop de furnizare a apei catre populatie.

Potrivit directorului regiei locale de apa, Florea Iancu, din debitul total catre ELECTRICA, de aproape 44 de miliarde de lei, in perioada 22 noiembrie – 5 decembrie s-au incasat de la populatie doar 900 de milioane de lei. Pina la sfirsitul acestei luni, conducerea SC ACETI SA spera sa achite companiei de electricitate 3,5 miliarde de lei pentru a nu ramine din nou fara curent.

„Ritmul incasarilor decurge lent, deoarece ne aflam in perioada Sarbatorilor de iarna, cind multi cetateni prefera sa-si cumpere ceva pentru Craciun sau Anul Nou decit sa plateasca datoria la intretinere“, a afirmat Florea Iancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS