Acasă Actualitate Cadouri de Sarbatori din bani putini

Cadouri de Sarbatori din bani putini

Consiliul Local din Tirgu Carbunesti a alocat 100 de milioane de lei pentru Sarbatorile de iarna. Din acesti bani si din sponsorizari, primaria orasului va oferi cadouri copiilor de la zece scoli si 14 gradinite, precum si celor din Centrul de plasament pentru minori. Nici cei care beneficiaza de venitul minim garantat nu au fost uitati. Acestia vor beneficia de cadouri cu ocazia Craciunului. Batrinii saraci din oras au asigurata portia de cozonac pentru sarbatori.

Pentru ca nu dispune de fonduri, primarul Cristian Pasti Toader a decis sa apeleze la inventivitatea oamenilor din institutia pe care o conduce si sa confectioneze prin forte proprii toate podoabele care vor infrumuseta orasul de sarbatori: „Banii sint putini. Oamenii nostri inimosi si citiva electricieni angajati prin AJOFM Dolj au realizat cadrele metalice si chiar podoabele pentru pomul din fata primariei. Au cumparat tot ce le-a trebuit si va spun ca orasul va arata superb. Si apoi nu trebuie sa fie ca pe Champs Elysees“.

Referitor la comemorarea eroilor cazuti in revolutia din 22 decembrie, primarul Carbunestiului a spus: „Va avea loc o slujba religioasa inchinata lor, se vor rosti citeva cuvinte, dupa care vom chefui. Pai sintem in preajma Craciunului atunci si trebuie sa intram in atmosfera“.

Exit mobile version