22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBazarul Craiovei, transformat in toaleta publica fara taxa

Bazarul Craiovei, transformat in toaleta publica fara taxa

Pasajul Buzesti, cunoscut craiovenilor sub numele „bazar“, neglijat ani de-a rindul de autoritati, este locul folosit de cei care nu vor sa plateasca pentru a-si face nevoile intr-o toaleta publica. Chiriasii spatiilor comerciale din incinta pasajului au renuntat la ele deoarece, din pricina mizeriei si a mirosului permanent de urina, clientii nu erau atrasi de oferta magazinelor lor. Nici locatarii care au iesire in bazar nu sint multumiti de cum arata acesta. „Mizerie, materii fecale peste tot, sobolani, pisici si ciini maidanezi. Parca ar fi o groapa de gunoi acoperita“, a spus Anica Mateescu, locatar.

Consilierul Emil Stefirta i-a cerut primarului orasului sa solicite firmei LUXTEN sa se ocupe cit mai repede de iluminarea pasajului: „Pasajul Buzesti este acum un WC public fara taxa. Numai cine nu vrea nu isi face nevoile acolo. In plus, pentru protectia locatarilor, ar fi bine ca la intrari sa fie porti, iar seara sa fie inchise.“

Si cum Vasile Bulucea, primarul orasului, nu spune nu niciodata, nici de aceasta data el nu a respins initiativa consilierului. El a promis ca le va recomanda celor care se ocupa de iluminatul public sa puna citeva becuri si in pasaj. Dar cum pina la sarbatori altele sint prioritatile, probabil ca va trece mult timp pina cind pasajul Buzesti va fi luminat si curat la fel ca pe vremuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS