8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSeminar privind valorificarea bunurilor legal confiscate

Seminar privind valorificarea bunurilor legal confiscate

Reprezentantii Serviciului de Valorificare din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj participa, incepind de ieri, la seminarul „Reglementari in domeniul valorificarii bunurilor legal confiscate sau intrate, potrivit legii, in proprietatea privata a statului“.

Seminarul este organizat de Ministerul Finantelor Publice si se desfasoara la Centrul Zonal al Scolii de Finante Publice din Rimnicu Vilcea. La acest seminar mai participa si reprezentanti ai directiilor generale ale finantelor publice judetene si ai municipiului Bucuresti.

Tematica seminarului este sustinuta de experti ai Ministerului Finantelor Publice si Autoritatii Nationale de Control.

Cursantii vor dezbate, timp de doua zile, prevederile Ordonantei Guvernului nr. 82/2003 privind modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 128/1998 pentru reglementarea modului si conditiilor de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, in proprietatea privata a statului. De asemenea, cursantii vor stabili masuri in vederea valorificarii operative a acestor bunuri si se vor instrui in ceea ce priveste informatizarea acestei activitati. Participantii, la rindul lor, vor impartasi experienta dobindita la curs colegilor cu atributii in domeniu din directiile din care provin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS