12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpitalul TBC din Scornicesti - inspectat de autoritati

Spitalul TBC din Scornicesti – inspectat de autoritati

Autoritatile judetului Olt, in frunte cu prefectul Marin Diaconescu, presedintele consiliului judetean, Marin Ionica, si directorii DSP si CAS, au inspectat luni Spitalul din Scornicesti, pentru a verifica modul in care directorul unitatii sanitare, dr. Alin Rusu, si personalul medical au inteles sa-si indeplineasca atributiile, avind in vedere ca Sectia TBC de la Slatina a fost mutata aici.

Reprezentantii autoritatilor au vizitat fiecare salon din spital. Dupa ce au vazut stadiul investitiei de la statia de epurare, mai- marii judetului au ajuns si in bucataria spitalului. Aspectele negative nu au scapat ochilor vigilenti ai „controlorilor“. Pina si usile care nu aveau yale au fost puse pe seama lipsei de atentie a directorului Rusu.

Cei 125 de pacienti internati in spital vor primi in zilele urmatoare televizoare color de la un sponsor care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Bolnavii beneficiaza de agent termic si apa calda nonstop. Conducerea unitatii sanitare a tinut sa precizeze inca o data ca pericolul imbolnavirii populatiei cu bacilul Koch este minim. Controlul de ieri a avut loc ca urmare a numeroaselor proteste ale localnicilor impotriva mutarii bolnavilor de TBC de la Slatina la Spitalul din Scornicesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS