10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoua discoteci din Gorj- inchise de OJPC

Doua discoteci din Gorj- inchise de OJPC

• Nemultumit de inchiderea discotecii, edilul din Turburea, Teodor Iloiu, a declarat ca ar fi bine ca raziile sa fie anuntate din timp
• SC BUBIL Poiana si AF CIUCHIATU au fost inchise temporar si risca o amenda de pina la 100 de milioane de lei

Doua discoteci au fost inchise de Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Gorj, in urma unei razii efectuate in noaptea de simbata spre duminica impreuna cu politia. Prima descindere a avut loc in satul Poiana, din comuna Turburea. In discoteca amenajata in apropierea caminului cultural se aflau circa 100 de tineri care se distrau intr-un spatiu unde mizeria era la ea acasa. Pentru ca nu au reusit sa faca rost de bilete, patronii discotecii administrate de firma BUBIL i-au stampilat pe miini pe tineri, nu inainte de a le percepe la intrare o taxa de 10.000 de lei. Inspectorii OJPC au constatat ca unitatea era complet neigienizata, personalul nu avea echipament si carnete de sanatate, iar buletinul de analiza a apei lipsea. Politistii de la Serviciul Economic au confiscat toata marfa gasita la bar si au ridicat si suma de aproape 1.000.000 de lei.

Primarul a venit cu break dance-rii dupa el

Nemultumit ca discoteca a fost inchisa, primarul din Turburea, Teodor Iloiu, a spus ca ar fi bine sa fie anuntat inainte de efectuarea controalelor. „S-au inchis usile! Pac! Ce e asta? Sintem un stat democratic?! Ce, e muzica expirata?…M-au adus baietii. Stati asa ca va fac baietii o demonstratie“, a spus primarul, indemnindu-i pe patru tineri sa danseze. „La AF CIUCHIATU din Barbatesti nu era apa curenta si nici WC. In urma actiunii organizate impreuna cu politia, am dispus masura de inchidere temporara a celor doua unitati si aplicarea unei amenzi de 100 de milioane de lei“, a declarat Gina Gramada, inspector OJPC.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS