10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Se cauta vedete!

Consiliul Local al Copiilor se pregateste sa lanseze la mijlocul lunii decembrie o noua generatie de vedete. Deocamdata, viitorii artisti sint cautati „cu luminarea“ in scolile craiovene. Ca sa le usureze misiunea, copiii cu virste intre 10 si 15 ani, care se fac „vinovati“ de talent muzical, care si-au speriat vecinii si parintii cintind la orice ora din zi si din noapte, precum si cei care stiu sa danseze si se viseaza in pielea lui Michael Jackson sau a lui Jennifer Lopez sint rugati sa se prezinte simbata, 22.11.2003, ora 9.00, la Casa Tineretului – sala de festivitati, unde va avea loc o preselectie pentru Festivalul „Micul Artist“, editia a II-a.

Nu au fost uitati nici „piticii“ cu virste intre patru si noua ani, care vor putea participa si ei la preselectie, dupa o saptamina de la selectarea celor mari. Intrarea la preselectii va fi libera. Fiecare scoala poate participa cu un numar maxim de 30 de elevi.

Festivalul „Micul Artist“ va avea loc in perioada 12-13 decembrie si va avea in juriu persoane competente, reprezentanti ai Teatrului Liric si ai Filarmonicii din Craiova, profesori de muzica si membri ai Consiliului Local al Copiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS