17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Jocul cu moartea

Andreea Ileana Musetoiu, din Petrosani, a mers impreuna cu verisoara sa sa se joace in apropierea unei statii de cale ferata. Dupa ce s-a urcat pe un vagon dezafectat, micuta a vrut sa coboare, insa a atins din greseala firele de inalta tensiune si a fost electrocutata grav, fiind aruncata la pamint. Verisoara a incercat sa ii smulga Andreei hainele care erau in flacari, insa nu a reusit. Un angajat al CFR a chemat ambulanta. Andreea este in prezent internata la Spitalul de Urgenta din Petrosani, avind sanse minime de supravietuire.

Mama Andreei vegheaza de citeva zile la capatiiul fiicei sale, care are sanse minime sa traiasca. La inceputul acestei saptamini, fetita a plecat impreuna cu verisoara ei, Angela, sa se joace in apropierea unor vagoane de linga o statie de cale ferata. La un moment dat, Andreea s-a urcat pe unul dintre vagoane, insa Angela a sfatuit-o sa coboare. Cind a incercat sa se dea jos, Andreea a atins firele prin care trecea curent electric cu o tensiune de citeva zeci de mii de volti si s-a electocutat. Disperata, verisoara a incercat sa traga de pe Andreea hainele in flacari, insa a renuntat, intrucit s-a ars in zona fetei. Un angajat CFR care trecea prin zona a anuntat ambulanta, Andreea fiind transportata la Spitalul de Urgenta din Petrosani.

„Ne-au spus sa ne pregatim de inmormintare“

Ileana Olguta Muresan, mama Andreei, sta la spital de citeva zile si se roaga pentru viata fiicei sale.

„Se jucau doar… Au fost acolo de mai multe ori si nu ma gindeam ca se va intimpla o asa nenorocire. A ridicat minutele si a luat foc. Este in clasa a sasea, iar de luni nu a mai mers la scoala alaturi de colegii ei. Ea sta acum aici, la spital, si trebuie sa moara. Nu mai stim ce sa mai credem… Fetita mai este in viata doar datorita aparatelor. Doctorii ne-au spus sa nu mai stam in tensiune si sa ne pregatim de inmormintare, pentru ca oricum o sa moara“ , a povestit indurerata mama fetitei.

Sidonia Faibisi, directoarea Spitalului de Urgenta din Petrosani, a spus ca Andreea Musetoiu are arsuri de gradele II, III, si IV pe 90% din suprafata corpului, iar, pe linga arsuri, a mai suferit un politraumatism prin cadere, are capul spart, si comotie cerebrala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS