14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGropi pe strada lui Bulucea

Gropi pe strada lui Bulucea

Prima strada peticita cu asfalt in primavara acestui an – strada pe care trece in fiecare zi catre Primaria Craiova si inapoi catre casa primul edil al urbei, primarul Vasile Bulucea – este acum plina de gropi. Soferii care trec pe strada Constantin Brancusi sint nevoiti sa faca un adevarat slalom pentru a evita gropile din asfalt. Nu reusesc sa le ocoleasca, asa ca-l „blagoslovesc“ pe primar, despre care stiu ca sta la vreo 50 de metri distanta, cu cele mai calduroase „urari de bine“, gindindu-se la rulmentii si pivotii pe care trebuie sa-i schimbe.

Primarul Bulucea fie nu stie de gropile din asfaltul strazii pe care locuieste, gropi care nu se simt din noua sa masina Octavia, fie le ignora, fiind plecat in concediu timp de o saptamina la Olanesti, pentru o cura de ape minerale.

„Craterele“ din asfalt stau marturie inteligentei de care au dat dovada edilii asta-iarna, cind au imprastiat mormane de sare pe strazi, pentru a evita formarea ghetii, in loc sa foloseasca emulsii speciale, care nu corodeaza covorul asfaltic si nu infunda canalizarile. Si cind te gindesti ca si pentru iarna care vine, sute de tone de sare au fost deja pregatite pentru a fi raspindite pe strazile Craiovei…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS