11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpitalul Judetean Mehedinti, amenintat cu debransarea

Spitalul Judetean Mehedinti, amenintat cu debransarea

Societatea de apa – canal SECOM SA Drobeta Turnu Severin a somat pentru astazi 14 agenti economici si institutii publice din Mehedinti, care inregistreaza datorii pentru serviciile prestate de societate mai vechi de 60 de zile, a caror valoare se ridica la peste patru miliarde de lei. In cazul in care datoriile nu vor fi achitate pina astazi dimineata, societatea severineana va proceda la debransari sau actionari in instanta.

„Printre cei mai mari datornici se numara Spitalul Judetean cu 2,4 miliarde de lei, Primaria Simian cu 665 de milioane de lei, SC LAMDRO – 229 de milioane de lei, FORSEV – 241 de milioane de lei, UAPTS – 75 de milioane de lei, Industria Laptelui – 24 milioane de lei, Transporturi Auto – 24 de milioane de lei, Casa de Cultura, cu 24 de milioane de lei. In toate cazurile, vom cauta o solutie sa recuperam datoriile cit mai urgent“, a spus Iulian Berciu, directorul SC SECOM SA Drobeta Turnu Severin.

Societatea de apa – canal are de recuperat aproximativ 13 miliarde de lei de la agentii economici sau asociatiile de proprietari – locatari din municipiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS