17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiovenii se pregatesc deja de Revelion!

Craiovenii se pregatesc deja de Revelion!

Omul intelept isi face vara sanie si toamna planuri pentru Revelion, ca sa prinda oferta! Chiar daca pina la petrecerea de la sfirsitul anului mai sint peste doua luni, oferta generoasa a agentiilor de turism din Craiova se bucura de o cerere pe masura. Chiar daca pretul unei vacante de iarna este ceva mai saltaret decit anul trecut.

De Revelion, toata lumea vrea la munte! Majoritatea cererilor de Craciun si Revelion cu care se confrunta de la inceputul lunii octombrie agentiile de turism craiovene vizeaza statiunile montane. Oferta este bogata si variata, ca, de altfel, si preturile: daca un sejur de trei-cinci zile la Caciulata sau Calimanesti se invirte in jurul sumei de patru milioane de lei de persoana – pret in care este inclusa si masa de Revelion, pentru statiuni ca Poiana Brasov sau Predeal, suma sare de zece milioane de lei de persoana. Daca ati consultat bine oferta, fara sa va aruncati cu capul inainte, la pretul acesta ati putea beneficia si de bonuri valorice.

Desigur, puteti creste durata si numarul de stele, dar numai concomitent cu cel al zerourilor de pe nota de plata.

Vacanta in rate – la mare cautare

Nu este de ignorat insa nici oferta pensiunilor agroturistice din tara. Pentru un sejur de cinci-sapte zile, cu demipensiune si masa de Revelion, turistii trebuie sa scoata din buzunar intre patru si sapte milioane de lei.O alternativa la sfirsitul de an „la inaltime“ este un Revelion la mare! Cei care nu au apucat sa vada marea in aceasta vara sau o prefera pe timp de iarna pot sa se bucure de ea patru zile si trei nopti, la sfirsitul anului, platind pentru acest lucru in jur de cinci milioane de lei.

Fie ca au ales muntele, fie ca au ales marea, cert este ca oltenii si-au pus bani deoparte pentru Revelion si au inceput sa cumpere deja pachetele turistice pregatite de agentii pentru iarna. Mai ales ca au posibilitatea sa isi achite vacanta esalonat, pina la data plecarii, cu conditia sa plateasca un avans de 30%. Multi craioveni au profitat din plin de aceasta facilitate oferita de anumite agentii de turism, cumparind bilete pentru Revelion inca din vara acestui an!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS