22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Sa vina urna aici!

Locuitorii de pe strada Stinjenei din Craiova refuza sa se prezinte la votul de simbata. Si aceasta pentru ca oamenii sint de-a dreptul sechestrati in propriile case. De vreo citeva zile, de cind cerul a inceput sa toarne tone de apa, strada respectiva s-a transformat intr-o balta imensa, intinzindu-se in curtile oamenilor, pina in pragul casei. Avind adincimi variabile – dedesubt aflindu-se nu asfalt, asa cum se cuvine unei strazi orasenesti, ci gropi, gropane si gropite -, balta a devenit destul de periculoasa atit pentru adulti, care nu mai indraznesc sa se aventureze cu masinile spre sau de la serviciu, cit si pentru copiii care si-au luat brusc o mica vacanta.

Vinovat de situatia de pe strada Stinjenei este, desigur, primarul Vasile Bulucea, pe care cetatenii s-au hotarit sa-l pedepseasca.

„De doi ani mergem si la Bulucea, si la prefect. Daca n-au stiut sa puna o conducta mai larga care sa colecteze apa, de ce nu o schimba pe cea veche? Ne lasa sa ne inecam in propriile curti? Ce facem, nu mai plecam la serviciu, copiii nu se mai duc la scoala? Bine, atunci nici noi nu ne ducem sa votam Constitutia lor. Sa vina cu urna aici, daca le da mina sa intre in apa pina la briu!“, cere Petre Poenaru, locatar pe strada Stinjenei, la nr.13, hotarit sa nu se miste din casa nici simbata, nici duminica. Poate numai daca-i face Bulucea cadou un iaht cu care sa navigheze pina la sectia de votare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS