11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSectia de votare de la Dragotesti este in renovare

Sectia de votare de la Dragotesti este in renovare

Pregatirile pentru organizarea referendumului de la sfirsitul saptaminii acesteia au intrat in linie dreapta. Cel putin teoretic, pentru ca practic lucrurile stau altfel.

In comuna Dragotesti, judetul Dolj, exista trei sectii de votare in scolile din satele Buzduc, Popinzalesti si Dragotesti. Sectia de votare din Buzduc nu a fost greu de amenajat. Scoala are trei sali de clasa, dintre care doar una este destinata procesului de invatamint, deoarece in sat sint doar opt scolari; nici la Popinzalesti nu a fost nevoie de cine stie ce eforturi intrucit sint multe sali de cursuri, activitatea scolara nefiind perturbata.

Probleme sint la sectia de votare din Dragotesti, amenajata in incinta gradinitei din comuna. Sala destinata votului de simbata si duminica abia acum este cosmetizata. „Mai trebuie sa ii facem soba, sa spalam geamurile si pe jos si apoi sa fie amenajate cabinele. Materialele de la prefectura le-am primit deja“, sustine viceprimarul comunei, Constantin Vasile.

Nu se stie de ce primaria a ales sa amenajeze sectia de votare intr-un imobil aflat in renovare. Probabil pentru a finaliza o data lucrarile la gradinita din comuna, lucrari care treneaza de citeva luni. Pina una – alta, micutii din Dragotesti se joaca in pauze printre gramezi de nisip si caramizi de teracota.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS