17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimaria Slatina se pregateste pentru inspectie

Primaria Slatina se pregateste pentru inspectie

Administratia locala din Slatina a demarat de citeva zile o ampla actiune de plombare a strazilor si turnare de covoare asfaltice pentru a nu se face de rusine in fata alesilor neamului care viziteaza judetul.

Partidul de guvernamint a ordonat reprezentantilor sai in parlament sa faca lobby in favoarea votarii noii Constitutii. Toti parlamentarii de Olt se vor afla in aceste zile in judet. Pentru ca, la ultima vizita a ministrului justitiei la Slatina, Rodica Stanoiu, conducerii municipiului i s-a reprosat ca strazile sint pline de gropi, administratia a apelat la artileria grea. Strazi care ar fi trebuit asfaltate anul viitor au fost plombate in aceste zile, un exemplu reprezentindu-l strada Cornisei. Aceasta are covor asfaltic pentru ca se afla la intrarea in municipiu, adica in calea ministrului Rodica Stanoiu.

Costul lucrarilor efectuate pina in prezent a depasit suma de trei miliarde de lei. Au sosit in judet si se afla fiecare la postul sau deputatii Ion Bozga si Florin Iordache, in cursul zilei de astazi urmind sa soseasca si Florin Georgescu, fost ministru de finante, care a tradat judetul saptamina trecuta, prin retinerea unor sume importante de la buget necesare pentru repararea Teatrului National din Caracal. Miine este programata sosirea pe meleagurile autohtone a Rodicai Stanoiu. Primaria spera ca, de data aceasta, ministrul justitiei sa nu mai aiba ce reprosa reprezentantilor administratiei locale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS