10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cercetat pentru ucidere din culpa dupa ce a taiat o creanga

Un gorjean este cercetat pentru ucidere din culpa, dupa ce creanga pe care a taiat-o a cazut in capul vecinului sau si l-a omorit. Ion Anescu, de 60 de ani, din localitatea Bradiceni, s-a dus, la sfirsitul saptaminii trecute, la vecinul sau, Alin Stanescu, de 24 de ani, pentru a-l ajuta sa curate un arbore. O creanga pe care o taia Alin Stanescu a cazut peste Ion Anescu, acesta decedind la scurt timp dupa ce a fost lovit. Cadavrul a fost trimis la Morga Spitalului din Tirgu Jiu, pentru efectuarea necropsiei. Politia il cerceteaza pe Alin Stanescu pentru ucidere din culpa.

Accident mortal de bicicleta

Elena Bordinc, de 37 de ani, din localitatea gorjeana Pades, a murit la sfirsitul saptaminii trecute dupa ce a fost implicata intr-un grav accident cu o bicicleta. Femeia se deplasa cu bicicleta pe drumul forestier Dobrota – Motru Sec. Din cauza terenului accidentat, aceasta s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se grav. Elena Bordinc a murit in salvarea care o transporta la spital.

Prins cu portbagajul plin cu peste

Politistii de frontiera din sectorul Svinita- Mehedinti au gasit duminica seara intr-un autoturism un sac cu peste pentru care proprietarul masinii nu avea documente de provenienta. Ion Dumitru, de 48 de ani, din judetul Dolj, le-a declarat politistilor ca a achizitionat pestele de la diversi cetateni, cu scopul de a-l comercializa. Barbatului i s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de procurare si transport de peste fara documente legale de provenienta, iar cele aproximativ 60 de kilograme de peste, speciile salau si caras, au fost confiscate. Cercetarile continua, pentru depistarea intregii activitati infractionale.

Mort intre sinele de cale ferata

Locomotiva unui tren de marfa care circula pe ruta Craiova – Tirgu Jiu a lovit, in noaptea de 5 spre 6 octombrie, un barbat. Mecanicul locomotivei l-a observat prea tirziu pe cetateanul care incerca sa traverseze calea ferata in apropiere de Statia Musculesti si nu a mai putut opri trenul. Barbatul, a carui identitate nu a fost inca stabilita, avea aproximativ 50 de ani. Politia cerceteaza cazul.

O doljeanca a falsificat semnatura fiicei pentru a iesi din tara

Politistii de frontiera de la Portile de Fier I – Mehedinti au retinut duminica o doljeanca in vederea cercetarilor, dupa ce aceasta s-a prezentat la iesirea din tara cu o declaratie de garantie falsa. In urma cercetarilor, s-a constatat ca declaratia prezentata de Constantina Popescu, de 43 de ani, din Dolj, prin care fiica sa, rezidenta in Italia, ii garanta cazarea, hrana si asistenta medicala pentru 90 de zile, era semnata de aceasta din urma la o data la care nu se afla in tara. Doljeanca a declarat ca documentul a fost intocmit de Consulatul Italiei din Craiova, fiind tradus si certificat de notar. Politistii continua cercetarile sub aspectul savirsirii infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS