10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOamenii lui Bivolaru au inceput o noua campanie de recrutare

Oamenii lui Bivolaru au inceput o noua campanie de recrutare

• Tinerii din Tirgu Jiu sint atrasi cu aceleasi texte: performante sexuale inimaginabile si atingerea absolutului • Pentru al doilea an consecutiv, reprezentantii lui Bivolaru racoleaza tineri naivi, fara sa fie stingheriti de autoritatile locale sau politie

Gazeta de Sud semnala, in urma cu un an, cum tineri naivi sint racolati de reprezentantii Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), cu promisiunea ca vor patrunde in tainele yoga, isi vor imbunatati viata pe toate planurile si, mai ales, vor dobindi performante sexuale nemaiintilnite. Mesagerii MISA si ai lui Bivolaru s-au intors si in acest an la Tirgu Jiu, pentru o noua campanie de recrutare, iar autoritatile locale si politia i-au lasat sa-si vada linistiti de treaba.

Mesagerii MISA, condusa de Gregorian Bivolaru, au inceput o noua campanie de recrutare in Tirgu Jiu. La un an de la precedenta actiune de acest fel, zidurile cladirilor, afisierele stradale si cutiile postale ale tirgujienilor au fost invadate de afise si pliante care anuntau conferinta yoga. Cursul de initiere a fost tinut in Casa de Cultura a Sindicatelor si a fost condus de aceeasi Anca Bazavan, care s-a recomandat medic. Conferinta a pastrat aceleasi etape ca si anul trecut: vizionarea unui film, o parte teoretica, tehnici practice de relaxare si intrebari din partea cursantilor. In sala s-au adunat aproximativ 50 de persoane, tineri sub 30 de ani, multi dintre ei fiind elevi. Conferinta a inceput prin prezentarea unei casete video (aceeasi de anul trecut), in care erau enumerate multiplele beneficii pe care le aduce practicarea yoga asupra sanatatii si vietii spirituale.

Bivolaru promite partide de sex de noua ore

Cel mai interesant capitol pentru participantii la conferinta si care a stirnit exclamatii de uimire in sala a fost si cel referitor la modul in care se va imbunatati viata sexuala a celor care vor adera la MISA. In filmul de prezentare, asa-zisii „yoghini“, elevi ai lui Bivolaru, povesteau ce inseamna „continenta sexuala“, o tehnica speciala pe care doar adeptii MISA o stapinesc. Prin aceasta tehnica, li se promitea tinerilor din sala ca actul sexual poate ajunge pina la opt – noua ore si atit femeile, cit si barbatii vor scapa definitiv de orice problema sexuala. „Actul sexual tine doar trei ore atunci cind ne grabim. Daca avem mai putin timp la dispozitie, nici nu mai incepem. Nu putem sa ne mai imaginam cum este sa faci dragoste doar zece minute“, povesteau personajele din filmul de prezentare.

MISA vindeca si boli incurabile

Desi cea mai mare parte a filmului si cea mai interesanta pentru participanti a fost cea referitoare la imbunatatirea vietii sexuale, reprezentantii MISA mai promiteau si alte lucruri. Cursantii au aflat ca nu exista boala incurabila, iar tehnicile pe cale le vor invata ii vor ajuta sa se vindece de cele mai grave boli, inclusiv de cancer. Ultima parte a filmului a fost dedicata elogierii MISA si a lui Bivolaru, descris ca omul „care a relevat pentru prima data la nivel planetar tainele artei binecuvintarii“. Taberele de la Herculane au fost si ele prezentate cursantilor. Conferinta a continuat cu o prezentare teoretica a tipurilor de yoga, dupa care au urmat demonstratii practice de tehnici de relaxare. Pentru a-i atrage, participantilor li s-a mai promis ca prima luna de curs va fi gratuita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS