6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSirbii, alaturi de pensionarii mehedinteni

Sirbii, alaturi de pensionarii mehedinteni

Pensionarii mehedinteni au beneficiat ieri gratuit de verificarea starii de sanatate cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Virstnice. Aceasta nu a fost singura actiune care a marcat acest eveniment.

La Palatul Cultural „Theodor Costescu“ s-a desfasurat o intilnire intre membrii Sindicatului Judetean al Pensionarilor Mehedinti si cei ai Directiei de Sanatate Publica, ai Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, dar si ai altor institutii publice, care au tinut sa marcheze aceasta zi.

„Am tinut sa expunem importanta acestei zile internationale si prin premierea presei locale, problemele noastre revendicative gasindu-si permanent ecou in paginile publicatiilor sau in mijloacele audiovideo. Finalul manifestarii a fost dedicat unui spectacol de gala, sustinut de formatia Danubius, dar si trupei de cintece si jocuri a pensionarilor din regiunea Bor, Republica Serbia“, a spus Romulus Predescu, presedintele Sindicatului Judetean al Pensionarilor Mehedinti.

Organizatia similara din tara vecina si-a trimis reprezentantii la Drobeta Turnu Severin pentru continuarea schimbului de experienta inceput in urma cu mai multi ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS