16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVasile Bulucea, huiduit de primari

Vasile Bulucea, huiduit de primari

Sedinta Comisiei Judetene Consultative tinuta ieri la Prefectura Dolj a fost pigmentata de injurii si huiduieli, starea de tensiune persistind pina la final.

Scandalul a fost declansat de interventia primarului Craiovei, Vasile Bulucea, care, luind cuvintul la microfon, i-a criticat dur pe Leonida Nicolaescu, directorul Regiei de Apa, pe care l-a acuzat de „abuzuri“ in acordarea de tichete de masa salariatilor (ceea ce a facut ca regia sa inregistreze pierderi de miliarde de lei), si pe Dan Nedu, spunind ca acesta din urma s-a apucat sa tina „simpozioane“ in loc sa expuna problemele grave ale agriculturii doljene. Aceeasi atitudine a avut-o primarul si fata de Constantin Busoi, inspectorul general al ISJ Dolj. „Nu facem aicea instructaj de o jumatate de ora, cum au facut dl Nedu si dl Busoi“, s-a exprimat primarul.

Interventia lui Bulucea a iscat murmure in sala, cel mai acerb critic fiind Ilie Dumitru, primarul din Cosoveni. „Rusine, rusine!“, s-a auzit din ultimele banci ale salii. „Sinteti primarul Craiovei, nu prefect! N-aveti

nici o legatura cu judetul sa ne dati lectii de agricultura. Ne-am intors pe vremea comunismului!“. Protestele si atacurile au continuat pret de doua-trei minute.

La finalul sedintei, lui Calin i s-a urcat singele la cap si le-a spus primarilor ca de-acum inainte nu va mai tolera in comisia consultativa asemenea „limbaj de maidan, suburban“, iar cine il va mai folosi va fi exclus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS