10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul Severinului lipseste de la audientele cu cetatenii

Primarul Severinului lipseste de la audientele cu cetatenii

• Constantin Dinu este asteptat, in fiecare marti, de zeci de severineni care l-au ales sa-i ajute in rezolvarea unor probleme sociale • In fata avalansei de cereri pentru locuinte si locuri de munca, edilul sef a intrat in concediu

„Bataie de joc!“, asa au catalogat marti severinenii veniti in audienta la primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Dinu, faptul ca de mai multe luni, desi are programate audiente cu cetatenii, edilul sef lipseste din fata celor care l-au ales. In aceste conditii, pentru a salva imaginea institutiei, locul sau este luat de cei doi viceprimari, Ilie Pisoi si Tudor Dinu.

„Am venit in audienta la primar. De trei saptamini, vin in fiecare marti, dar niciodata nu e de gasit. Ba mi se spune ca e prin tara, ba ca a intervenit o problema urgenta si a trebuit sa plece. Nu ma intereseaza ca in locul lui vine cite un viceprimar, pentru ca la ei ma pot duce cind au planificate audientele, daca am nevoie. Mi se pare ca in acest caz este vorba de lipsa de respect“, a spus Octavian Mateescu, de 52 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

„Speram sa fim ajutati de domnul primar, dar dumnealui lipseste“

Pe cei doi viceprimari nu ii deranjeaza faptul ca tin audiente in locul primarului Constantin Dinu, pentru ca putina imagine in plus nu strica niciodata. Severinenii au aflat ca edilul sef a plecat in concediu, asa ca nici o sansa sa mai apara la audiente in urmatoarele saptamini. Principalele probleme cu care oamenii au venit la usa primarului au fost legate de locuinte, acordarea de ajutoare sociale si de lipsa locurilor de munca.

„Sintem tineri, stam cu chirie si ne doream o locuinta sociala, asa cum au primit alte familii. Avem si un copil mic, cu care e greu sa stai in gazda. Speram sa fim ajutati de domnul primar, dar dumnealui lipseste de citeva saptamini, iar viceprimarul nu ne-a dat prea multe sperante. Vom veni si saptamina viitoare, ca poate atunci apare la audiente, desi am inteles ca a plecat in vacanta“, a spus Claudia Jianu, de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin. Cum primarul Constantin Dinu a fost deja anuntat de catre organizatia judeteana PSD pentru candidatura la un nou mandat, este de asteptat sa-si faca aparitia la audiente incepind cu anul viitor, cind campania electorala va intra in linie dreapta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS