6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSeminar pe tema traficului de fiinte umane

Seminar pe tema traficului de fiinte umane

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamint, in colaborare cu Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania (CSDR), organizeaza seminarul „Formare de Formatori“, pe tema traficului de fiinte umane, in perioada 1-3 august, la hotelul LIDO din Craiova. Seminarul face parte din programul derulat in parteneriat de CSDR si International Research and Exchanges Board – Regional Empow Initiative for Women (SUA), proiect finantat de Departamentul de Munca al Statelor Unite.

Presedintele CSDR, Iacob Baciu, spune ca, in cadrul seminarului, se va pune un accent deosebit pe importanta parteneriatului dintre sindicate, organizatii nonguvernamentale, politie si alte autoritati locale, in scopul prevenirii si combaterii fenomenului de traficare a fiintelor umane.

Presedintele USII Dolj, Constantin Rada, sustine ca la acest seminar invatamintul este implicat in mod special si el va fi reprezentat de sapte cadre didactice, consilieri educativi si lideri de sindicat, care, la rindul lor, vor tine aceleasi cursuri cu toti consilierii educativi din unitatile de invatamint.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS